Program og foredragsholdere for Mestringskonferansen 2021 er klart, og vi har gleden av å kunne presentere et godt og variert tilbud under parolen: «Mestring av livet med hjernesvulst». Hold av datoene og meld deg på Mestringskonferansen som går av stabelen på Quality Airport Hotel Gardermoen helgen 7.-9. mai. Her kunne få gleden av å høre Ole Petter Hjelle, Marte Hallem, Jan K Bjørneboe, Lisa Tønne, Yvonne Dolonen og Audun Myskja – som alle vil gi deg noen tips på veien mot din mestring. Du kan lese mer om dem tidligere i dette bladet.

Mestringskonferansen er primært et tilbud til våre medlemmer, men er også åpen for andre. Egenandelsprisen for medlemmer er kr 1400,- for helpensjon, mens «kostprisen» for ikke-medlemmer er betale kr 6000,-.Det gis en rabatt til likepersoner, æresmedlemmer og tillitsvalgte i hovedstyret, regionlagsstyrer og valgkomiteen til hovedstyret. Egenandelen dekker hele helgen (dvs. overnatting, program samt alle måltider f.o.m. middag fredag t.o.m. lunsj søndag). Alkoholholdig drikke må dekkes av den enkelte selv.

Påmelding gjør du helst gjennom medlemssystemet eller hvis du ikke får det til: ved å sende en e-post til Hjernesvulstforeningen på kurs@hjernesvulst.no innen fristen. Husk å melde fra om evt. allergier og spesielle behov og hvis du trenger å søke om reisestøtte. Har du behov for bistand under Mestringskonferansen. Husk å melde på din eventuelle ledsager, også. 

Bindende påmelding innen 26. mars. Vær sikker på å få plass, vær raskt ute med din påmelding!