Det er med tungt hjerte Hjernesvulstforeningens styre har besluttet å avlyse årets mestringskonferanse. Den alvorlige situasjonen med høy smitte på øvre Romerike og andre steder i landet, nye og farlige mutasjoner, samt sterk fraråding om reiser utover egen kommune har gjort det umulig for oss å arrangere en konferanse innenfor forsvarlighetens grenser. Slike arrangement er dessuten forbudt å gjennomføre, noe som det ser ut til at det også vil være en god stund fremover. Vi ser derfor heller ikke at det er klarhet nok i situasjonen til å utsette konferansen noen uker. De som har meldt seg på og betalt egenandel vil få refundert denne så raskt som mulig.

Vi vet at det er mange som lenge har sett frem til mestringskonferansen og hyggelig gjensyn med gode venner, gode foredrag og nye bekjentskaper. For å bøte på at vi også i år må avlyse mestringskonferansen pga koronapandemien vil vi forsøke å få til flere gode arrangement i løpet av året. Både hvor vi samles og som digitale arrangement.

Vi beklager at det ikke er mulig å arrangere mestringskonferansen som vi alle har sett så frem til og gledet oss til å møtes fra fjern og nær. Vi håper at dere har forståelse for at vi ikke kan sette vår lit til at situasjonen snur og at det igjen blir lov med slike arrangement, slik at avlysning er eneste mulighet.