jeghjelperhjerne.no lansert

Hjernesvulstforeningen lanserer nå sin egen innsamlingskanal, jeghjelperhjerne.no, hvor du kan kjøpe effekter og støtte oss med din gave. Her er det også mulig å bli fast giver via Vipps, om du ønsker å bli en hjernesvulstfadder og støtte oss med et månedlig beløp.

Kampen mot hjernesvulster og den svært alvorlige hjernekreften er ikke vunnet. Vi er nødt til å sikre midler til forskning og øvrig formålsarbeid som kommer pasienter og pårørende til gode. Det offentlige vil rett og slett ikke prioritere kampen mot hjernesvulstene høyt nok til at forskerne klarer å knekke nøttene. Her trenger vi din hjelp.

En av 500 får en hjernesvulst. De pengene du investerer her kommer til nytte. Kanskje er det din eller dine kjæres fremtid du investerer i? Hjernesvulster er den største årsaken til kreft hos barn og den kreftformen som tar livet av flest unge voksne. På jeghjelperhjerne.no kan du sørge for at du blir med i kampen mot en av de verste diagnosene som folk får presentert av sin lege. Hver dag får tre familier beskjeden som snur livet på hodet. Bli med på laget og hjelp oss å hjelpe!