Hjernesvulstforeningen arrangerer ny pårørendesamling for voksne og unge voksne. Denne gang har vi valgt å arrangere samlingen i Midt-Norge, nærmere bestemt på Quality Airport Hotel Værnes i Stjørdal. 16.-17. oktober samles vi til gode foredrag og samtaler om livet med hjernesvulst, som pårørende.

Pårørendesamlingen vil foregå samtidig som det er mestringskurs for menn på samme sted, så her er det gode muligheter for at par kan delta på hver sin del av kurshelgen. Deltakeravgiften er lav, kun kr 200,- for kost og losji. Reisestipend hvor vi dekker flybilletter er også inkludert. Det er mulig å ankomme fredagskvelden for den som har litt reisevei og trenger å samle krefter til kurset. Send oss en e-post på kurs@hjernesvulst.no for å melde fra om overnattingsbehov, partner som du skal dele rom med, matallergier og reisestipend.

Pga koronapandemien som fortsatt er tilstede, så er vi nødt til å kreve at deltakere er vaksinerte og at alle følger de anbefalinger som gjelder for smittevern. Meld deg på via lenken nedenfor, for å sikre deg en av de 30 plassene på samlingen!

https://hjernesvulstforeningen.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=DMTPOg