Ivaretakelse og inkludering av barn og unge rammede og pårørende til hjernesvulst og hjernekreft ligger Hjernesvulstforeningens hjerte svært nær og er et viktig satsingsområde. Vi ønsker å bidra til samhold, vennskap og hygge. Det er derfor en stor glede for Hjernesvulstforeningen region Sør-Øst sammen med hovedforeningen å kunne invitere denne gruppen sammen med foresatte/pårørende til en spennende og sosial aktivitetshelg 28.-30. oktober 2022 på Quality Hotel Gardermoen hvor vi skal finne på mye moro sammen.
Vi starter fredag 28. oktober kl 16 og avslutter søndag 30. oktober senest kl 15.

 

                                                                                    P Å M E L D I N G

Detaljert program sendes ut til deltagerne i slutten av august, men her er en oversikt,
Fredag får vi besøk av psykolog Hedvig Montgomery og Nina Jensen fra Hsf som samtaler om vanskelige livssituasjoner med fokus på barn og unge før vi spiser en hyggelig middag og blir bedre kjent.
Lørdag skal vi til Modern Activity Center. Her kan du få teste ut hvordan det føles å fly i en vindtunnel, spille VR-simulator med et utvalg ulike spillmuligheter for alle aldre og nivåer eller klatre i en AR-vegg. Vi spiser lunsj på senteret før vi returnerer til hotellet for litt egentid før middag.
Søndag skal vi på «skyting for mestring» hvor du kan få teste ut å skyte på elektroniske skyteskiver med hjelp av prosjektleder Mona Isene sammen med godkjente instruktører. Dette foregår på innendørsanlegget til Eidsvoll Verk skytterlag og det blir busstransport til og fra.
Ellers blir det på hotellet så mye softis du bare klarer i tillegg til avslappende spillmuligheter og andre aktiviteter. Området ved hotellet er også godt egnet for turer på stier. Det er ingen, eller få krav til funksjonsnivå til aktivitetene – det du har lyst til blir du med på!

Aktivitetshelgen er åpen for alle, uavhengig av medlemskap i Hjernesvulstforeningen. Antall plasser avgrenses til ca 20 barn og unge med en voksen, totalt ca 40.
Hvis interessen er stor vil vi vurdere tilsvarende opplegg allerede i 2023.

I utgangspunktet er det prinsippet «først til mølla», men etter påmeldingsfristen 21. august forbeholder vi oss retten til å foreta en fordeling slik at både rammede og pårørende blir bra representert. Alle som får plass blir kontaktet og får tilsendt detaljert program innen utgangen av august.
Det tilfaller et depositum på kr 500,- per samlede påmelding som refunderes i etterkant av aktivitetshelgen. Dette faktureres i slutten av august kun til de som får bekreftet plass.. For medlemmer som bor langt unna gir Hjernesvulstforeningen reisestøtte til rimeligste reisemåte til og fra aktivitetshelgen for én deltaker opptil 20 år og en foresatt. Det blir en egenandel på kr 1000,- for reisestøtte.

Overnatting i dobbeltrom og alle måltider er gratis. Når påmeldingen åpnes ønsker vi tilbakemelding på ev matallergier, spesielle behov og annet dere mener er viktig for oss. I tillegg opplysning om deltager er rammet eller pårørende.
Påmelding her

Bindende påmelding med frist: 21. august 2022  
Spørsmål kan rettes til Trond Jære: trondj@hjernesvulst.no eller telefon 905 49 852

Vi gleder oss til en hyggelig og spennende helg med dere!