Hjernesvulstmai er nå i gang, og vi har gleden av å kunne tilby dere å vise at dere støtter forskning på hjernesvulster ved å bære perlearmbånd i grå eller rosa. Alle armbåndene er håndlaget i Norge og til salgs på jeghjelperhjerne.no.

Der finner du også andre produkter som silikonarmbånd, grå sløyfer, pins med vår logo og det nye solsikkebåndet som er laget for pasienter med hjernesvulstdiagnoser. Solsikken er et internasjonalt symbol for usynlige funksjonsnedsettelser som får større og større utbredelse. Vi er den første organisasjonen i Norge til å tilby dette, som har sin anerkjennelse mange steder i utlandet og etter hvert er det også økende i Norge.

Ønsker du å støtte vår innsamlingsaksjon på Facebook, så setter vi pris på dette. Vi har den gående gjennom hele mai, og alle inntekter går til forskning på hjernesvulster. Du kan også støtte oss med donasjoner til Vippsnr 10660 eller vår gavekonto 1503.11.35424. Husk å merke gaven med hjernesvulstmai.

Hjernesvulstforeningen er stedet du kan kjøpe hjernesvulstartikler og støtte forskning på hjernesvulster. Finner du noe som ligner andre steder, så er sannsynligheten stor for at inntektene ikke går til forskning.