Programmet for Mestringskonferansen 2020 er klart, og vi har gleden av å kunne presentere et godt og variert tilbud under parolen: «Mestring av livet med hjernesvulst»

På Clarion Hotel & Congress Oslo Airport vil du helgen 8.-10. mai få gleden av å høre Ole Petter Hjelle, Marte Hallem, Jan K Bjørneboe, Lisa Tønne, Yvonne Dolonen, Audun Myskja og Mette Krogstad –  som alle vil gi deg noe med på veien mot din mestring.

Mestringskonferansen er primært et tilbud til våre medlemmer, men er også åpen for andre. Medlemspris er kr 1400,- for helpensjon, mens andre må betale kr 6000,- for helpensjon. Likepersoner, æresmedlemmer, valgstyremedlemmer til hovedstyret og regionstyremedlemmer får rabatt. Egenandelen dekker hele helgen (overnatting samt alle måltider fom middag fredag til lunsj søndag), men ikke alkoholholdig drikke.

Påmelding gjøres helst gjennom medlemsystemet ved å logge deg inn på «Min side» eller hvis du ikke får det til: ved å sende en e-post til Hjernesvulstforeningen på kurs@hjernesvulst.no. Husk å melde fra om evt. allergier og spesielle behov, samt hvis du ønsker å søke om reisestøtte. Har du behov for bistand under Mestringskonferansen, husk å melde på din ledsager, også.

Bindende påmelding innen 1. april. Vær sikker på å få plass, vær raskt ute med din påmelding!

Avbestillingsfrister:

  • Avmelding før 8. april: 50% egenandel
  • Avmelding før 1.mai: 75% egenandel
  • Avmelding etter 1. mai: 90% egenandel

Fullstendig program finner du her: Mestringskonferansen 2020 programhefte

Direktelenke til påmelding: www.zubarus.com/signup.php?eventId=2374