fruit-3074848__480

I år som i fjor er det Hjernesvulstuke i begynnelsen av mai!

 

I Midt-Norge har vi litt forskjellig å by på:

 

Fredag 4.mai står Astrid Fånes klar utenfor Namsos Storsenter med informasjon og brosjyrer og litt annet smått.

Fra kl. 12.00 og utover så er det muligheter å komme innom for en prat, og å få påspandert litt kaffe eller te eller saft og  litt å spise på. Og hvis det er ønske om det, så skal man ikke se bort fra at vi kan by på en felles middag litt utpå ettermiddagen. Velkommen innom!

 

Lørdag 5.mai så er medlemmer, både pasienter og pårørende og pårørende som ikke er medlemmer, hjertelig velkommen hjem til pårørendemedlem Ingrid Ledal.

Fra kl. 15.00 er det kaffe og kaker klart i Nygardsvegen 18, i Årsund.

Fra E39 kjører man i retning Kvisvik, og så noen meter før Matkroken tar man av mot Årsund. Så etter tredje 50-soneskiltet går det en vei til høyre og opp en bakke til et rødt hus, da er det hus nr. 3 på venstre side. Hjertelig velkomne alle!

 

Lørdag 5. mai så er Merethe Bue klar i peisestua på Fys.Med. Lian,  i Vådanvegen 39.

Fra kl. 12.00 til 14.00 er det sosialt treff med kaffe, te og litt å bite i. Da blir det både quiz og hygge, og alt som skal for noen trivelige timer i lag. Her er det rom for både store og små, og god tomleplass både inne og ute. Velkommen!

 

Lørdag 5. mai så er Sølvi Skarra Kvitnes (38 år) og Gabriel (7 år) klare for å strandrydde og fjærehygge på Væresstranda.

Fra kl. 11.00 så er vi på parkeringsplassen ved Væresstranda, og så går vi bort mot Væresholmen langs stien. Og så har vi med oss plastposer t skrot, og så rydder vi litt og så hygger vi litt med kaffe og saft og litt smått til magen, og så kaster vi litt flyndre og sparker litt fotball en par timer.

Det er det mulig for biler med handicap-skilt å kjøre helt frem til Væresholmen, men det er fin gangvei fra parkeringsplassen og bort.

Hvis noen har lyst å ta med seg en termos med kaffe og hygge sammen med oss er det veldig kjekt!

 

Hvis det er noen medlemmer rundt om som ønsker å dra i gang noe nært seg lørdagen eller en av de andre dagene, så gi oss beskjed så skal vi sende ut informasjonen i våre kanaler, og så kan vi bidra med litt penger til kaffe og litt smått å spise på.

Kontakt styreleder Merethe Bue for en forhåndsgodkjenning med tanke på refusjon av kostnader.

Leave a comment