Personlig-handlekraft

Hjernesvulstforeningen har inngått en avtale med Gjør en forskjell som er eksklusiv for våre medlemmer.

Medlemmer av Hjernesvulstforeningen får ut 2017 en rabatt på hele 67 prosent på nettkurset Personlig Handlekraft, og får tilgang til dette kurset for kun kr 1978,–. Betalingen kan deles opp i 3, 6 eller 12 avdrag, summen blir uansett den samme.

Kurset tar du hjemme foran egen PC eller nettbrett, i det tempoet som passer deg, når det passer deg. Bruk koden «HJERNEDET» når du kommer til betaling.

Gjør en forskjell er drevet av Espen og Bianca Simonsen, og vil med dette tilbudet bidra til at våre medlemmer får personlig vekst gjennom dette nettkurset, webinarer og mestringstips fra deres nettportal. Bianca var den som avsluttet Mestringskonferansen i år, med en solid dose seksere på terningen fra deltakerne.

Gjennom Gjør en forskjell driver Bianca sammen med Espen en unik portal hvor de leverer engasjerende foredrag, handlekraftig coaching og effektive kurs der motivasjon, drivkraft, relasjonell kompetanse og kommunikasjon står sentralt. Deres tilhørere får enkle verktøy og øvelser for umiddelbar endring, noe som passer godt for Hjernesvulstforeningens medlemmer. Les mer på www.gjorenforskjell.no

Leave a comment