Hjernesvulstforeningen takker så mye for alle de donasjonene og minnegavene som vi får. Vi har dessverre ikke mulighet til å takke hver enkelt giver, vi må prioritere innsatsen vår mot formålsarbeidet, og håper at dere har forståelse for dette. Vær trygg på at alle gaver brukes til det beste for rammede og pårørende, og i tråd med de strenge krav som Innsamlingskontrollen stiller.

Hjernesvulstforeningen har som formål å drive likepersonsarbeid, informasjonsarbeid og påvirkningsarbeid, til beste for de rammede og deres pårørende. Hjernesvulstforeningen mottar offentlig støtte og midler fra Kreftforeningen, men for å styrke vårt arbeid er vi likevel avhengig av økonomiske bidrag fra medlemmer og andre.

Vil du være med å støtte det viktige arbeidet med en pengegave kan du gjøre dette på flere måter:

  • Kjøpe symbolske gavekort, se mer her
  • Ved innbetaling/donasjon av enkeltbeløp
  • Et fast beløp én eller flere ganger i året
  • Arrangere bursdag eller annen fest der verten/vertinnen ønsker seg støtte til foreningen i gave
  • Det kan opprettes testamente der Hjernesvulstforeningen føres opp som arving
  • I forbindelse med dødsfall og begravelse kan familie, slekt, venner og andre anmodes om å gi pengegaver til Hjernesvulstforeningen fremfor å gi blomster til de etterlatte

All form for økonomisk støtte sendes:

Hjernesvulstforeningen
Møllergata 28
0179 Oslo

Bankkontonummer: 1503.11.35424

Ved donasjoner fra utlandet:
Internasjonalt kontonummer (IBAN) NO83 1503 1135 424
BIC (Swift-adresse) DNBANOKKXXX

vipps_logo_rgb

Du kan også bruke Vipps med nummer: 10660

Det er best om gaven kan merkes som gave eller minnegave og navn, og send oss gjerne en epost med informasjon om gaven på post@hjernesvulst.no.

Skattefradrag for gaver

Alle som har gitt 500 kroner eller mer i gave til Hjernesvulstforeningen kan få skattefradrag for gaven(e), forutsatt at vi har ditt fødselsnummer. Du kan få skattefradrag for gaver inntil 25 000 kroner pr år.

For at du skal få skattefradrag krever skattemyndighetene at gaven innberettes av Hjernesvulstforeningen. Du kan ikke selv endre dette i selvangivelsen. Hjernesvulstforeningen innberetter gaver fra privatpersoner og bedrifter/organisasjoner i henhold til Skatteetatens retningslinjer. Det betyr at alle gaver mellom kroner 500 og 40 000 kroner vil bli innberettet dersom vi har fødselsnummer eller organisasjonsnummer til giver. Slik kommer gaven automatisk med i selvangivelsen.

Støtteannonser i Hjerne Det!

I vårt medlemsblad kan bedrifter bli profilert som støttespiller for vårt viktige arbeid. Ønsker din bedrift å kjøpe støtteannonser i medlemsbladet som også sendes til politikere og organisasjoner, send oss en melding til media@hjernesvulst.no.