Hjernesvulstforeningen takker hjerteligst for all økonomisk støtte til vårt arbeid og til forskningsgavene som har kommet inn!

Starten på året har vært overveldende. Det er så mange som tenker på oss og fellesskapet som hjernesvulstrammede og deres familie er, i stedet for seg selv. Rause givere sørger for å hedre minnet til de som har gått bort eller vise sin sympati med de som lever med en hjernesvulst. Det initiativet dere viser, varmer og rører oss dypt inne i våre hjerter.

Pengene som kommer inn vil bli brukt i tråd med våre vedtekter og forskningsgavene samles sammen til en pott som vi må se hvordan vi best skal nyttiggjøre. Det er mange forskningsprosjekter som ligger foran oss før vi lykkes å knekke nøttene som gir bedre overlevelse og bedre liv, og gjennom deres gaver kan vi sørge for at gode forskningsprosjekter får de økonomiske rammene som er nødvendig.

Nok en gang, tusen takk for støtten! Dere er verdens beste venner å ha med på laget i kampen mot hjernesvulster og for et bedre liv som rammet!

Leave a comment