Kurs ved Montebellosenteret

Tiden under behandling av kreftsykdom kan være intens og utfordrende. Underveis ser mange frem til at behandlingen skal ta slutt.

Etter behandling kan det oppstå et «tomrom» som gjør at en kan bli usikker, føle seg alene og oppleve at livet har endret seg. Mange vil kanskje spørre seg selv «hva nå?». Spørsmålet kan komme som et resultat av hvordan diagnosen og behandlingen har påvirket deg, både fysisk, psykisk, sosialt og åndelig/ eksistensielt.

Gjennom kursene ved Montebellosenteret kan du og din nære pårørende lære å leve med endringer som følge av kreft. I år er det to trinn 1-kurs for hjernesvulstrammede. Her er også de med godartet hjernesvulstdiagnose velkomne på lik linje med de som har ondartede diagnoser.

Les mer om kurstilbudet ved Montebellosenteret her!