Regionlag Nord

Regionlaget Nord-Norge består de tre nordligste fylkene, Nordland, Troms og Finnmark.

Vi dekker et stort geografisk området fra Bindal i Sør til Kirkenes i Nord, men en distanse på 150 mil. Den geografiske avstanden gir oss ekstra utfordringer, men vi jobber for å finne andre måter å nå ut til våre medlemmer på. Per dags dato bruker vi mye Facebook og Skype.
Tromsø har naturlig nok blitt regionlagets samlingspunkt hvor styremøter og medlemsmøter finner sted. Det er også mulig å møte via Skype for den som ønsker det.

Regionlaget har per dags dato 119 registrerte medlemmer, medlemmene representerer hele regionen vår.

Vardesenteret

Vår region har Vardesenter i Tromsø og i Bodø. Vi har flere representanter som tar vakter på Vardesenteret i Tromsø og holder stand på UNN Tromsø. Ta gjerne kontakt om du er i nærheten. Vi kan også møte medlemmer for en samtale på Kreftforeningens lokaler i Tromsø sentrum.

For mere informasjon om regionens vardesenter følg linken under:
https://kreftforeningen.no/vardesenteret/

Kontaktpersoner

Solveig Lomsdal

Torunn Hermansen

                          Leder                                                          Nestleder

E-post: slomsdal@hotmail.com

 

Nyheter

Årsmøte

Hjernesvulstforeningen region Nord Norge avholder årsmøte søndag 21. januar 2024 kl 17.00. Sted:  Kreftforeningens lokaler i Grønnegata, Tromsø  Etter årsmøtet blir det enkel bespisning  Kl

Les mer »

Fotokonkurranse

Det nærmer seg påske og vi kjører derfor i gang med en liten  fotokonkurranse for våre medlemmer i region Nord-Norge. Tema: PÅSKEGLEDE Bildene legges ut på

Les mer »

Julebord

Torsdag 14 november 2019 arrangerte vi julebord for våre medlemmer. I år ble julebordet avholdt på Lotus restaurant i Tromsø sentrum og 21 medlemmer deltok.

Les mer »