Regionlag Midt

Hjernesvulstforeningen region Midt-Norge dekker Trøndelag og Møre og Romsdal. Siden foreningen ble stiftet 05.11.2013 har det vært avholdt 4-5 medlemsmøter per år, hovedsakelig i Trondheim.

Det har vært en fordeling mellom informative medlemsmøter med foredrag av ulike ressurspersoner, og kulturelle opplevelser som påfyll for kropp og sjel.Vi har eksempelvis hatt foredrag med nevrokirurg Geirmund Unsgård fra St.Olavs Hospital, sykepleier May Bente Langseth og miljøterapeut Rune Kalland fra Fys.Med Lian, seniorrådgiver/ergoterapispesialist Elin Svendsen fra NAV blant mange flinke foredragsholdere.

Den kulturelle biten har vi ivaretatt på teaterforestillinger på Trøndelag teater samt Lattergalla i Olavshallen og julekonsert på Trøndelag teater.

Vi anser begge deler som like viktige tilbud til våre medlemmer.

Representanter fra HSF-MN har vært tilstede på flere ulike arrangementer i regi av Kreftforeningen og andre aktører. Det er flere aktive likepersoner i regionen, på Vardesenteret, St.Olavs Hospital og Hjernesvulstforeningens likepersonstjeneste.

Vardesenteret

De fleste møtene har vi hatt på Vardesenteret, St.Olavs Hospital. Her er det åpent hver dag mellom 09.00 -15.00, og mange tilbud tilgjengelig for både pasienter og pårørende.

Kontaktpersoner

Tommy Asbjørn Torseth

Styreleder

E-post: midt-norge@hjernesvulst.no

Anne Marie Kalseth

Nestleder

Trond Jære

Sekretær

Mette Håkonsen

Kasserer

Lillian Bigset

Styremedlem

Janne Emma Risvik

Styremedlem

Arrangementer

juni 2021

MAN
TIRS
ONS
TORS
FRE
LØR
SØN
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4

Nyheter

Juleavslutning

Vi skal ha juleavslutning for våre medlemmer. Vi skal møtes i Tyholtårnet, hvor vi spiser julemat og vanlig deilig mat. Så tar vi felles drosje

Les mer »

Innsamlede midler

Innsamling til forskning på hjernesvulst. Hils på May Angelica Risvik Elnes (12)og Kevin Lium(15). De er fra Verdal og Inderøy. De treftes på kreftforeningens Treffpunkt

Les mer »

Tur til høylandet

Revy tur til Høylandet En flott tur med trivelige folk på Revy på Høylandet. Vi var 14 stk. med på turen i flott vær denne

Les mer »