Oss menn i mellom – mestringskurs på menns vilkår!

Hjernesvulstforeningen innbyr til mestringskurs av og for menn, et helt nytt konsept tilpasset menns behov.

Livet med hjernesvulst handler ikke bare om å overleve, men også om å leve et best mulig liv. Kurset ledes av likepersoner som selv vet hvordan det er å leve med sykdommen, og som har erfaring fra å møte menn på menns premisser. Kanskje får du være med på noe som du aldri før har gjort?

Kurset holdes i Bergensområdet fredag 28. – lørdag 29.april, og er et kurs primært for menn med hjernesvulst på Vestlandet. Det kan også være mulighet for de som bor litt lenger unna å delta på kurset, så det er åpent for påmelding for alle menn som lever med hjernesvulst.

Vi møtes i Bergen 28. april kl 11.00 og starter der med sosiale aktiviteter før vi tar turen ut til Panorama Hotell på Steinsland, sør på Sotra. Der fortsetter vi til senest kl 16:00 på lørdag 29., med varierte aktiviteter og givende samvær.

Påmelding til kurs@hjernesvulst.no innen 12. april 2017. Vel møtt til et nytt og spennende konsept – mestring på menns vilkår!

Les mer i vedlagte informasjonsskriv: Oss menn i mellom