Har du lyst å bli likeperson?

Vi inviterer til felles likepersonkurs  for nye likepersoner 10.-11.mars

Vi er fem pasientforeninger som i som arrangerer felles likepersonkurs for alle som kunne tenke seg å bli likepersoner. Kurset avholdes 10.-11.mars på Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen.

Kurset gir en god innføring i hva dette innebærer, og det er en gylden mulighet til å finne ut om dette er noe for deg. Likepersonarbeidet er noe av det viktigste en pasientforening kan tilby sine medlemmer. Det å få snakke med noen som forstår det en selv  gjennomgår av utfordringer i forbindelse med en kreftsykdom, kan være av stor verdi. Så om du føler du har et avklart forhold til egne opplevelser og egen situasjon og kunne tenke deg å bruke deg selv i møte med andre,  så vil vi oppfordre deg til å bli med  på kurs! Det er ikke noe bindende i å delta på kurset, det er opp til deg selv og foreningen din i etterkant av kurset å finne ut om dette er noe som passer for deg.

Utgifter til reise og opphold blir dekket.

Vi håper vi ser mange av dere på kurset!

Beste hilsen likepersonansvarlige i CarciNor, Sarkomer, Hjernesvulstforeningen, Prostataforeningen og Føflekkreftforeningen.

 

For påmelding og nærmere informasjon:

Ring likepersonsansvarlige:

Solveig Lomsdal: 91522945

Tom Ole Seljordslia: 90177491

Mail: likeperson@hjernesvulst.no