Vi i Hjernesvulstforeningen ønsker å rette en ekstra takk til alle de som har gitt oss bidrag i mai. Alle pengene vil brukes til våre vedtektsfestede formål, i tråd med kravene fra Innsamlingskontrollen.

I år satte coronapandemien en stopper for arrangementer hvor vi kunne møtes fysisk. Vi utvidet derfor hjernesvulstuken til å bli en hel måned og vi startet en felles innsamlingsdugnad, kampanjen #hjernesvulstmai. Vi har fått inn penger via vår gavekonto, vipps-donasjoner og ved støtte gjennom kjøp av våre silikonarmbånd, pin og grå sløyfer. Ikke minst har vi fått store beløp fra alle dere som har opprettet innsamlingsaksjoner for oss og som har gitt sitt bidrag til vår egen innsamlingsaksjon på Facebook.

Samlet sum vi har fått inn vil vi publisere så snart det er klart, og dette skal vi prioritere til forskning og opprettelse av et hjernesvulstregister. Ved gaver der giver har satt andre klausuler for bruken av pengene, vil vi selvfølgelig etterleve dette. Midlene er øremerket og satt på egen konto hos oss.

TUSEN TAKK, DERE ER FANTASTISKE!»