Aktivitetshelg for barn, ungdom og unge voksne i Stavanger 22. - 24. september 2023

Invitasjon til aktivitetshelg med Hjernesvulstforeningen Rogaland i samarbeid med hovedforeningen og HSF Ung

 

Ivaretakelse og inkludering av barn og unge rammede og pårørende til hjernesvulst og hjernekreft ligger Hjernesvulstforeningens hjerte svært nær og er et viktig satsingsområde. Vi ønsker å bidra til samhold, vennskap, mestring og hygge. Det er derfor en stor glede for Hjernesvulstforeningen region Rogaland sammen med hoved foreningen og HSF Ung å kunne invitere denne gruppen sammen med foresatte/pårørende til en spennende og sosial aktivitetshelg 22.-24. september 2023 i Stavanger regionen.

Når det gjelder programmet for helgen så vil det komme en mer detaljert oversikt, men hovedlinjene vil bli som følger:

Fredag samles vi på Clarion hotell i Stavanger hvor vi har basen vår. Vi samles, tar en presentasjonsrunde og vi får besøk av en representant fra Stavanger kommune som vil ønske oss velkommen. Etterpå spiser vi middag, snacks og spiller spill.  Det vil også bli informasjon om dagene som følger.

På lørdagen blir det to valgmuligheter av aktiviteter, slik at det vil bli mulig for alle å delta på en av dem; enten surfing eller «skyting for mestring». Surfingen vil foregå på Bore stranden i regi av Boretunet surfeskole som ligger ca 40 min kjøretur fra Stavanger. Aldersgrense på surfingen er ned til 4 år med følge. Hvis du ikke har følge er det en forutsetning at du kan svømme.

Det andre alternativet som er «skyting for mestring» skjer på Madla, ca 15 min kjøretur fra Stavanger. Utvikler av konseptetet og pedagog, Mona Isene er hovedinstruktør og leder aktiviteten sammen med andre godkjente instruktører.

Vi har bestilt buss til begge aktivitetene.

Søndag skal vi på «fangene på fortet» som tilbyr 46 forskjellige rom/celler med ulike oppgaver man løser sammen med et lag. Her får du konkurrere med andre og løse spennende oppgaver. Opplevelsen passer best for barn fra 8 år og oppover, samt for ungdom og voksne.

Clarion hotell ligger sentralt i Stavanger sentrum og du har lett tilgang til både sentrum med shopping og serververdigheter, samt gamlebyen «Gamle Stavanger» som ligger 5 minutter gange i fra hotellet. Du kan ta deg rundt som du vil eller være med på en gåtur arrangert av vertskapet.

Aktivitetshelgen er åpen for alle uavhengig av medlemskap i Hjernesvulstforeningen. Antall plasser avgrenses til ca 20 barn og unge med en voksen, totalt ca 40. Det er viktig for oss at både rammede og pårørende er representert. Blir det mange som viser interesse blir det en hensiktsmessig utvelgelse. De som får plass, blir kontaktet og får tilsendt detaljert program innen 15. august. Ved behov kan en søke om reisestøtte, ta i så fall kontakt med Trond Jære (kontaktinformasjon under). Overnatting i dobbeltrom og alle måltider er gratis.

Vi tar forbehold at det om nødvendig kan bli mindre endringer.

Ved påmelding ønsker vi tilbakemelding på om deltager er rammet eller pårørende.

Bindende påmelding med frist: 10. august gjøres her: https://arena360.no/events/9504/8369

Hjelp til påmelding eller andre spørsmål kan rettes til Trond Jære: trondj@hjernesvulst.no eller mob 905 49 852

Vi gleder oss til en hyggelig og spennende helg med dere!