Det er nå mulig å melde deg på mestringskurs og pårørendesamling 13.-15.oktober

Hjernesvulstforeningen har den store gleden av å invitere til mestringskurs og pårørendesamling 13.-15.oktober. Kursene vil foregå parallelt og tanken er at par/familier med unge voksne skal kunne få en helg hvor alle er i fokus for læring og mestring i rollen som pasient eller pårørende. 

Kursene vil foregå på Quality Airport Hotel Gardermen, Lokevegen 7, Jessheim. Der samles gruppene i to forskjellige rom for sine kurs, før det hele avsluttes på søndag etter lunsj med felles foredrag med Ingvard Wilhelmsen, kjent som hypokonderlegen. Ingvard er valgt som avsluttende foredragsholder for å sende alle hjem med fornyet energi og tøyde lattermuskler. 

Hjernesvulstforeningen er behjelpelig med å bestille flybilletter for de som kommer langveisfra og har satt en lav egenandel for å delta på kurs. Kreftforeningen støtter arrangementet økonomisk, slik at det skal være mulig for alle å delta, uavhengig av økonomi. Alle overnatting og måltider dekkes av oss, kun utgifter til alkohol må dekkes av den enkelte.

Oppgi eventuelle diettbehov og hvem du skal dele rom med under påmeldingen, så sikrer vi at viktig og riktig informasjon blir registrert.

Påmelding til mestringskurs finner du her.

Påmelding til pårørendesamling finner du her.