Påmeldingen til Mestringskonferansen 2024 er åpen!

Hjernesvulstforeningens mestringskonferanse i 2024 begynner å nærme seg med stormskritt!

Vi byr på gode foredragsholdere og hyggelig sosialt samvær helgen 3.-5.mai, på Quality Airport Hotel Gardermoen. Allerede nå kan vi røpe at Helle Aanesen fra Aktiv mot kreft og Anita Vatland fra Pårørendealliansen kommer, samt at vi får et innblikk i nestleder Iselin Holmedal Marstrander og ektemannen Joakim sin historie. Resten av foredragslisten blir offentliggjort fortløpende – og de vil alle gi deg noe med på veien mot din egen mestring av livet med hjernesvulst.

Mestringskonferansen er primært et tilbud til våre medlemmer, men er også åpen for andre. Medlemspris er 1400,- per person for helpensjon, mens andre må betale 6000,- for helpensjon.

Likepersoner, æresmedlemmer, valgkomité til hovedstyret, hovedstyret og regionstyremedlemmer får rabatt.
Egenandelen dekker hele helgen (overnatting, samt alle måltider f.o.m. middag fredag til lunsj søndag), men ikke alkoholholdig drikke. Lørdag kveld blir det i tillegg servert en treretters middag i eget rom.

Påmelding gjøres helst gjennom medlemssystemet ved å følge denne lenken, i medlemsappen Gnist

eller hvis du ikke får det til: ved å sende en e-post til Hjernesvulstforeningen på kurs@hjernesvulst.no eller på telefon 21 42 04 24.

Husk å melde fra om evt. allergier/intoleranser/matpreferanser og spesielle behov, samt hvis du ønsker å søke om reisestøtte.

Har du behov for bistand, husk å melde på din ledsager, også.

Bindende påmelding innen 22.mars.

Avbestillingsfrister:

Avmelding før 22.mars: 50% egenandel

Avmelding før 18.april: 75% egenandel

Avmelding etter 18.april: 90% egenandel